FAK-ova novogodišnja rezolucija

Piše: Sven Mikulec

Dragi čitatelji,

završila je još jedna godina, a druženje s nama nastavljate, nadamo se, i u 2013. Želim nam svima najuspješniju godinu dosad, neka se vama ispune sve želje koje imate, a nama samo jedna – da postanemo najbolji filmski sajt na domaćem webu.

Protekle smo godine objavili sveukupno 252 recenzije, a tome smo dodali i 20 FAKtografskih tekstova te po 8 intervjua i toptrinaestica. Brojke su to zbog kojih moji kolege zaslužuju ovakvo mini-priznanje, kad im već ne mogu božićnicu poslati, ali te cifre ujedno predstavljaju i cilj za iduću godinu – nastaviti rasti, razvijati se i jačati kako kvantitetom, tako i kvalitetom.

Naša je novogodišnja rezolucija u sljedećoj godini biti bolji nego ikad, s najboljim recenzijama, člancima i intervjuima dosad. Planovi su ambiciozni, želje neizmjerne, a koliko ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo otprilike u ovo vrijeme 2014. godine. :)

Sretna vam dvije-i-trinaesta, uz što manje filmskih razočarenja!

Jedan komentar za “FAK-ova novogodišnja rezolucija

  • Gjuro says:

    FAK već jest najbolji filmski sajt na domaćem webu. Poželjeti možete samo rast čitanosti i sponzorske pare, što vam od srca želim. Bravo, ljudi i samo tako dalje. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.