Facebook spasio karijeru Rooney Mare?

Piše: Deni Zgonjanin

Rooney Mara trenutno skuplja pohvale sa svih strana za svoj nastup u filmu The Girl With the Dragon Tattoo, gdje je utjelovila hakericu androgina izgleda (mrzim ovaj citat!) koja pomaže Danielu Craigu u jednoj istrazi, a do statusa zvijezde koji pomalo poprima umalo nije došlo. Zašto? Zbog prokletog Freddyja Kruegera!

Naime Mara je dobila glavnu ulogu u tom neuspjelom remakeu unatoč tome što ju nije željela. ” Ponekad uspijete sami sebe sabotirati sa stvarima koje ne želite. Ne želite nešto dobiti, ali odradite sjajan posao i to ipak dobijete, kao što se meni dogodilo s Noćnom morom… Nisam željela tu ulogu ali sam znala odmah poslije audicije da sam ju sigurno dobila.” Upravo ju je ta uloga obeshrabrila vezano za razvoj karijere, jer ” Nisam željela glumiti više, mislila sam kako ovo nije karijera koju sam željela. Rekla sam sama sebi ako ću dobivati samo ovakve prilike, onda mi je bolje da odustanem od glumačke karijere… No onda sam pročitala scenarij Social Networka, i to me je inspiriralo da ipak nastavim.”

Što reći nego hvala gospodinu Fincheru što ju je odabrao i hvala Marku Zuckerbergu što je postao tko je postao na način koji je to napravio. Hvala bogu da ne pišem zahvalnice na vjenčanjima, ne?

P.S. Zašto mi kad u Google upišem Rooney Mara, ispod ponudi Rooney Mara feet?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.