Ezra Miller će tumačiti filmskog Flasha

Piše: Tena Strahinec

Ezra-Miller

Stripovska vijest dana je da prvi junak Srebrne ere stripova – superbrzi Flash dobiva svoj film koji će početi s prikazivanjem 2018. te da je glavnu ulogu zgrabio Ezra Miller. S obzirom na to da je Millerov lik dio ekipe Justice League nije isključeno da bi se mogao pojaviti u Batman V Superman: Dawn of Justice. Redatelj i scenarist Flasha još nisu poznati, a hoćemo li gledati i njega uz Supermana, Batmana i Wonder Woman saznat ćemo, pa, ili uskoro ili kad pogledamo film.

Iste godine u kina dolazi i film o kralju Atlantide i svih oceana, Aquaman, s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi. Godinu dana ranije na velikom platnu će se prvi put prikazivati film o ratnoj princezi i superjunakinji Wonder Woman, kao i prvi dio Justice Leaguea.

Robert Downey Jr. je dodao još jedan film u svoj ugovor s Marvelom, a prije toga će se pojaviti s Chrisom Evansom u trećem nastavku Captaina Americe, u kojem će pokrenuti građanski rat u Marvelovom univerzumu.

DC je Marvelu uzvratio udarac objavivši datume prikazivanja filmova skroz do 2020.:

Batman V Superman: Dawn of Justice (25.3.2016.)

Suicide Squad (5.8.2016.)

Wonder Woman (23.6.2017.)

Justice League (12.11.2017.)

The Flash (23.3.2018.)

Aquaman (27.7.2018.)

Shazam (5.4.2019.)

Justice League 2 (14.6.2019.)

Cyborg (3.4.2020.)

Green Lantern reboot (19.6.2020.)

Još nije sasvim sigurno hoće li filmovi 2018.-2020. početi s prikazivanjem točno tim redoslijedom, ali su zasad tako najavljeni. Isto tako je objavljeno da Shazam neće stići još neko vrijeme, dok je samostalni Wonder Woman dao gas pa ga gledamo ranije nego što je bilo planirano. Na popisu možete vidjeti i da Cyborg dobiva svoj film, Green Lantern reboot i redatelja, Zack Snyder će biti na čelu Justice Leaguea 1 i 2, a David Ayer će režirati Suicide Squad. Uz to, prije 2020. slijeću i samostalni Batman, kao i Superman s Benom Affleckom i Henryjem Cavillom na čelu. Također je istaknuto da se Ryan Reynolds, čini se, neće vratiti svojoj ulozi Green Lanterna, dok će Cyborga utjeloviti Ray Fisher.

Ovom novošću smo se iskupili za sve one ‘najvjerojatnije’, ‘internetom kruže glasine’ i ‘možda’ vijesti. Deset muha jednim udarcem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.