Emma Watson u “ženskoj Igri prijestolja”?

Piše: Iva Bucić

Emma Watson u filmu koji se najavljuje kao ženski Game of Thrones – postoji li ikakva druga reakcija osim euforije?

Konkretne će se informacije o radnji znati dogodine, kada se očekuje prva knjiga iz fantastične trilogije Queen of the Tearling autorice Erike Johansen, no sve su oči uprte u ovaj projekt. Zna se da je radnja smještena na prije 300 godina prirodnom katastrofom opustošenu Zemlju. Na vlasti je zla Crvena kraljica, a devetnaestogodišnja princeza Kelsea Glynn (Emma Watson) učinit će sve da dobije vlast koja joj pripada.

Watson će, nakon suradnje na Harryju Potteru, ponovno udružiti snage s producentom Davidom Heymanom, a redatelj i scenarist se i dalje traže. U međuvremenu Emmu možete pogledati u friškoj komediji This Is The End i The Bling Ring Sofije Coppole.

Emma Watson i GoT u jednom – enough said. Netko bi morao opasno podbaciti da film ispadne išta manje od najboljeg ikada. Očekivanja su, jelte, u nebu, a ni knjiga još nije napisana.

2 komentara za “Emma Watson u “ženskoj Igri prijestolja”?

  • Borislav says:

    Hm, prva pomisao: napokon cemo je vidjet golu ili barem u toplesu posto je i sama rekla da bi se bez problema skinula ako se trazi u filmu i onda citam dalje i pise “zenski Got” i ostanem malo razocaran…

  • Sven Mikulec says:

    Samo na ovoj fotki mi izgleda neusporedivo privlačnije nego u čitavim ‘Perksima’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.