Ellen Page u postapokaliptičnom filmu

Piše: Deni Zgonjanin

Ellen Page se ove godine vraća na velika vrata… Odradila je uloge u filmovima Touchy Feely i The East, koji će premijeru doživjeti u Sundanceu, te namjerava odraditi glavnu ulogu u postapokaliptičnoj drami Into the Forest. Riječ je o adaptaciji istoimene knjige autora Jeana Heglanda, koja se navodno dosta razlikuje od većine postapokaliptičnih djela izdanih do sada.

Radnja se vrti oko dvije sestre koje žive same u šumi, miljama udaljene od prvih znakova civilizacije u Kaliforniji. Kad ostatak svijeta počne propadati, a do njih stignu glasine o ratu, one se uplaše, no ostanu skeptične prema tim glasinama sve dok ne ostanu bez struje. Zatim ponestane benzina, pa plina, što sestrama tinejdžerkama bitno oteža život i odrastanje.

Znači preslatka Ellen opet glumi tinejdžerku? Nažalost da, ali što će jadna kad nikako da odraste fizički, pa spada u red glumica koje će vjerojatno do 30 i neke godine moći glumiti tinejdžerke, poput Maggie Grace. Uz to, počele su kružiti glasine da je gay, što bi trebalo biti nebitno za filmsku karijeru, no ove dvije činjenice joj očito otežavaju probijanje na scenu jačim ulogama…

Leave a Reply

Your email address will not be published.