Ellen Page se zaputila u šumu

Piše: Iris Vuksan

Smart People movie image Ellen Page

Ranije ove godine počela su šuškanja kako će se Ellen Page pridružiti razmjerno maloj post-apokaliptičnoj priči, Into the Forest, a informacija je ovih dana i potvrđena.

Adaptacija Patricije Rozeme bazira se na romanu Jean Hegland, u kojemu se radnja vrti oko dvije sestre tinejdžerice koje žive same u zabačenom dijelu sjevernokalifornijske šume, kilometrima udaljene od prvih susjeda, kada odjednom društvo doživi kolaps. Počinju priče o ratu u inozemstvu i prevratu u Kongresu, ali do šoka dolazi kada nestane struje te je nemoguće naći bilo kakve zalihe plina. Sestre su prepuštene same sebi i nadanju da će se struja vratiti prije nego što one ostanu bez svojih zaliha.

U priopćenju je potvrđeno kako će Page glumiti, ali i producirati film, te da će joj Evan Rachel Wood glumiti sestru. U kratkom opisu ne spominju se glumice u ulogama tinejdžerica, ali 26-godišnja Page izgleda dovoljno mlado da ipak glumi jednu.

Ellen Page moći ćemo sljedeće godine gledati u blockbusteru X-Men: Days of Future Past, a novi film Evan Rachel Wood, Charlie Countryman, bit će pušten u limitiranom izdanju 15. studenog ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.