Ekipa filma `Nestala´ snima triler `Stranci u vlaku´

Piše: Tena Strahinec

???????????????????????????

Ekipa koja stoji iza trilera Nestala (izv. Gone Girl), glumac Ben Affleck, redatelj David Fincher i Gillian Flynn, autorica romana prema kojem je Nestala adaptirana, ponovno radi zajedno. Ovaj put će njihov izazov biti Hitchcockov triler Stranci u vlaku (izv. Strangers on a Train) koji je adaptacija romana iz 1950. autorice Patricie Highsmith istog naslova.

Remake će dobiti naslov Strangers, a postava će biti ista – Fincher u redateljskoj stolici, Affleck u glavnoj ulozi, a Flynn scenaristica. Radnja će također biti izmijenjena: protagonist će, umjesto poznatog tenisača, biti glumac koji je u borbi za Oscara, a putovanje će se odvijati u avionu, ne u vlaku.

Hitchcockova verzija prati Guya, tenisača koji se želi riješiti svoje nevjerne žene, te koji na putovanju upozna šarmantnog psihopata Brunu – koji se želi riješiti svog oca. Bruno mu predloži da ubije njegovu ženu, a Guy u zamjenu njegovog oca. Priča se pokrene munjevitom brzinom kad Bruno krivo shvati da se Guy slaže s njegovim planom.

Ne zna se je li Leonardu DiCapriju bila ponuđena uloga glumca koji očajno želi osvojiti Oscara. Tragikomičnost na stranu, Strangers bi mogli početi sa snimanjem krajem godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.