Ed Helms se sprema za reboot `The Naked Guna´

Piše: Ivo Skocic

helms

Budući da su svi filmovi za koje nas boli džon do sada bili recikliani najmanje jednom, Paramount je odlučio preći na reciklažu filmova do kojih nam je stalo. A izgleda da je The Naked Gun aka Goli Pištolj prvi na redu. Vrhunska parodija će uskoro dobiti svoj remake, ako je suditi po Varietyu, a Leslia Nielsena će zamijeniti Ed Helms. Studio je već angažirao spisatelje franšiza Night at the Museum i Reno 911, Thomasa Lennona i R. Bena Garanta za novi scenarij.

Originalni Goli Pištolj je kina poharao davne 1988., a sa drugim i trećim djelovima koji su slijedii u 1991. i 1994. zaradio je preko 275 milijuna dolara (bez inflacije).

Helmsa smo imali prilike gledati u trilogiji Mamurluk, američkom The Officeu, kao i u ulozi dilera u We’re the Millers. Inače, ne tako nedavno, spominjao se kao glavna uloga u još jednom bespotrebnom rebootu, National Lampoon’s Vacation (sigurno ste ga gledali – više se vrti po našim televizijama nego reklame za Konzum), gdje bi zamjenio legendarnog Chevya Chasea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.