Eckhart kao dobri kapetan Kuka?!

Piše: Sven Mikulec

Poznati ubojica Petar slaže djecu za stre- ljanje…

U pripremi je nešto drugačija verzija popularne priče britanskog pisca J. M. Barrieja, i ovaj put će kapetan Kuka i njegova vjerna desna ruka Smee biti – dobričine da ne mogu biti veće.

Šuška se da će zvijezda Viteza tame, Aaron Eckhart, preuzeti ulogu jednorukog crime-fightera, dok će mu u lovu na serijskog ubojicu Petra Pana pomagati Sean Bean kao Smee.

Wendy bi trebala odglumiti još relativno nepoznata AnnaSophia Robb, koja se dosad pojavljivala u Charlieju i tvornici čokolade, Mostu za Terabithiju i Jumperu. Tko će glumiti ubojicu dječjeg lica još nije poznato, ali tim će orkestrom ravnati 34-ogodišnji Švicarac Ben Hibon, kojeg je svijet upoznao kao direktora animacije u posljednjem Harryju Potteru.

Ako ništa drugo, iz Pottera pamtim dojmljivu sekvencu o onoj trojici braće, meni osobno jedan od hajlajta filma, ali kako će se talentirani animator snaći u dugometražnim, igranim vodama, tek nam ostaje da vidimo. Nakon “uspješne” Crvenkapice, još će jedna klasična dječja priča biti okrenuta naopačke. Nadam se samo, s većim uspjehom…

Leave a Reply

Your email address will not be published.