Dwayne Johnson nosit će glavnu ulogu u akcijskom filmu ‘Seal Team 666’

Piše: Ana Kundid

dwayne-johnson-fast-and-furious1

Roman akcijsko-militarističko-fantastičnog žanra, autora Westena Ochsea,bit će konvertiran na filmska platna predvođen distribucijskom kućom MGM i kako stvari stoje, s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi. Johnson bi također mogao biti izvršni producent filma,zajedno sa svojim menadžerom, Dany Garciom, uz još Brendan Deenana i Peter Josepha.

Evan Spiliotopoulos će napisati scenarij, a kao producent se najavljuje bivši Johnsonov asistent, Hiram Garcia. Evan trenutno surađuje sa Johnsonom na Herculesu, filmu čije je snimanje u tijeku, a u kojem Johnson nosi glavnu ulogu.

Čini se da je ova godina bila i više nego plodna za glumca, s kritikama najčešće referiranim na njegove uloge u Snitchu i Pain and Gain. Johnson je u prošlosti dobivao na tone ponuda uloga testosteronima nabijenih junaka, a isto toliko će ih u najmanju ruku i dobivati, pa se nadamo da je s nekim opravdanjem odabrao baš ovaj projekt kao okvir za svoj sljedeći glumački trijumf. Drugim riječima, uopće se ne nadamo nečemu već viđenom. Već je nekoliko puta u svojim filmovima uvjerljivo obnašao vojničke dužnosti i ne sumnjamo u to kako će se snaći u ovom obećavajućem timskom 666 projektu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.