Dwayne Johnson natuknuo dogovor s DC-jem

Piše: Ivo Skocic

dwayne-johnson-fast-and-furious1

Mala grupica novinara je imala priliku sjesti sa Dwayneom “The Rock” Johnsonom i popričati o filmovima, i eventualno netko je direktno pitao glumca je li postoji mogućnost da zaigra Johna Stewarta aka Green Lanterna u nadolazećem filmu. Stijena je, očekivano, dala jedan politički odgovor:

„Kao i svi prisutni, volim superheroje i ja i DC razgovaramo već godinama oko pravog lika. Koji bi to lik bio? Tu je još jedna stvar – mora biti pravi. Neću vam reći koji je, ali mogu vam reći tri karakteristike koje tražimo, i pustit ću vas da sami otkrijete. Ovo će biti zabavno. Prvo tražimo kompleksnost – lik mora biti jako složen i uključen u puno radnji, i to bi nam trebalo dati mogućnost da i ja i studio to istražujemo. Drugo što tražimo je da nema prethodne filmske verzije. To mi, kao glumcu, daje malo prostora i daje mi šansu da ostavim utisak na njegovoj osobnosti sa sposobnostima koje ja donosim u ekipu ali opet odati prizanje onome tko je. Treća stvar i najbitnija, mora biti badass mamoj**** i imati moći kao Superman. A u tim kvalitetama, drago mi je da smo našli pravog lika, i sad je sve na piscima.“

Pretpostavlja se da je mislio na Green Lanterna za kojeg se već neko vrijeme šuška kao idealni izbor (no stvar sa Green Lanternom je ta da je reboot iz 2011. sa Ryanom Reynoldsom neslavno propao, i s time ne zadovoljava jedan od „zadanih uvjeta“), na Loba, ili na Black Adama. Za zadnjega pak nadu daje jedan nedavni tweet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.