Dwayne Johnson glumi Shazamova zlikovca Black Adama

Piše: tonymelo

The-Rock-Dumbbells_1

Dwayne Johnson nedavno je otkrio kako mu je teško odlučiti koga bi glumio u nadolazećoj adaptaciji DC-jeva stripa Shazam. Dvoumio se između glavnog lika Captaina Marvela, koji je zbog problema s Marvelom preimenovan u Shazama, i glavnog antagonista Black Adama. Nedoumica je riješena nakon što je na svom Twitter računu objavio sliku Black Adama koji Shazamu pokušava slomiti vrat uz citat: “Kneel at his feet or get crushed by his boot”.

Johnsona se s ulogom Black Adama povezuje još od davne 2007. godine, a sada su se napokon i ta predviđanja ostvarila. Osim toga, Variety je otkrio kako je za scenarij zadužen Darren Lemke, scenarist animiranog filma Turbo i ne baš uspješne adaptacije bajke Jack the Giant Slayer, dok redatelj još uvijek nije poznat.

Ukoliko niste upoznati s likom Crnog Adama, može se reći kako ima slične moći kao i Captain Marvel, uz razliku što on izgovaranjem magične riječi Shazam dobiva izdržljivost, brzinu, snagu, mudrost, moć i hrabrost egipatskih bogova. Lik je svoj popularnost stekao zbog svoje moralno dvojbene prirode koja ga smješta na granicu između heroja i zločinca. Iz tog se razloga ponekad udruživao sa superherojima, a ponekad s njihovim neprijateljima.

Nažalost, postoji velika mogućnost kako Shazam neće biti dio Justice League univerzuma, nego će krenuti stopama dugo očekivanog Sandmana. Toby Emmerich, čovjek iz New Line studija odgovornog za snimanje Shazama, izjavio je slijedeće: “It feels to me like Shazam will Have a tone unto itself. It’s a DC comic, but it’s not a Justice League character, and it’s not a Marvel comic. Tho tone and the feeling of the movie will be different from the other range of comic book movies… [It] will have a sense of fun and a sense of humor. But the stakes have to be real.

Iako postoji mogućnost da je Emmerich jednostavno izlanuo glupost jer ne zna o čemu priča, s obzirom da je Shazam u stripovima dio Justice League, vjerojatno je mislio na filmsku adaptaciju.

Tweet Dwaynea Johnsona možete vidjeti ispod.

 @TheRock 

“Kneel at his feet or get crushed by his boot.” My honor to become..#BlackAdam #TheAntiHero #DCComics pic.twitter.com/Qk55eNf3R7

Leave a Reply

Your email address will not be published.