Dvije nove fotke ’The Winter Soldiera’

Piše: Tena Strahinec

captain-america-2-winter-soldier

Imamo fotke sa seta Captain America: The Winter Soldier, filmu u kojem nam se vraća Chris Evans u ulozi Captaina Americe zajedno s legendardnim Sammyjem (L. Jackson). Marvel je nakon postera izbacio dvije fotke u vezi nadolazećeg filma na kojima možemo vidjeti Captainov novi, mračniji kostim i zanimljivu scenu u dizalu. Uz fotke, stigao je i sažetak filma: Nakon kataklizmičnih događaja u New Yorku u vezi Avengersa, Marvelov Captain America: The Winter Soldier započinje prikazom Stevea Rogersa (Captain America) koji mirno živi u Washingtonu, pokušavajući se prilagoditi modernom životu. No, nakon što je kolega iz S.H.I.E.L.D.A. napadnut, Steve se upetlja u mrežu intriga koja predstavlja veliku prijetnju planetu. Captain se udruži s Black Widow u borbi protiv goleme urote, usput se rješavajući profesionalnih ubojica koji ih pokušavaju zaustaviti. Kad je kompletna urota otkrivena, Captain i Widow pridobe novog saveznika, Falcona. Unatoč svemu, uskoro shvate da imaju još jednog neočekivanog neprijatelja – The Winter Soldiera (Sebastian Stan).

U filmu će se pojaviti Cobie Smulders, Georges St-Pierre, Frank Grillo, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp, Maximiliano Hernández i Robert Redford. Sebastiana Stana smo mogli gledati u ulozi izvrsnog Mad Hattera u seriji Jednom davno (izv. Once Upon a Time) pa ne možemo očekivati ništa manje od sjajnog nastupa u ulozi Soldiera. Borbu Captaina i Widow protiv ubojica i Soldiera gledat ćemo 4. travnja iduće godine, a dotad možemo uživati u traileru koji već sutra stiže online.

captain-america-2-winter-soldier-chris-evans2

 

2 komentara za “Dvije nove fotke ’The Winter Soldiera’

  • Vedrana says:

    hjooj Sebastian Stan! <3 baš jedva čekam ovaj film upravo zbog njega! Winter Soldier je jedan od zanimljivijih Marvelovih likova, a Sebastian baš ima talenta za te blago psihopatske uloge (i općenito je jedan od glumaca ove mlađe generacije koji ima ooooogroman potencijal, ali nikako da se dočepa neke veće uloge).

Leave a Reply

Your email address will not be published.