Dva dana do Velikog filmskog kviza: QR kodovi i John Wayne u svijetu horora

Piše: Sven Mikulec

4

Dva su dana preostala do Velikog filmskog kviza, a za sve zainteresirane ljubitelje filmova i provjere znanja ostalo je još nešto slobodnih stolova.

Ove nas nedjelje u Studiju Smijeha čekaju dobro nam poznate stvari, poput većine kategorija (Opće znanje filmovi, Opće znanje serije, Pogodi tko, Prepoznaj film po pjesmi, fotografiji i razgovoru), voditelja (postojani Goc) ili lokacije šanka (još uvijek u predvorju). S druge strane, uveli smo određene novitete, da dodatno zakompliciramo borbu za prestižnu titulu pobjednika.

Tko je bio zadnji put, sjeća se naše QR zagonetke – i ovaj će put prostor Studija biti ukrašen QR naljepnicama koje skrivaju hintove potrebne za rješavanje zagonetke. Svi koji do predzadnje igre (Pogodi tko) točno rješenje pošalju na moj broj (091 1179 329) svojoj ekipi donose 5 dodatnih bodova.

Druga je novost igra John Wayne, brzopotezno rešetanje pitanjima za one koji žele osvojiti više bodova.

Treća i ključna novotarija jest činjenica da po prvi put organiziramo tematski kviz. Iako možete očekivati puno pitanja koja sa svijetom horora nemaju nikakve veze, na ovom će kvizu naglasak ipak biti na stravi i užasu. I pritom ne mislim na naše organizacijske sposobnosti.

Sve zainteresirane filmoljupce molimo da nam se prijave na mail info@fak.hr, u naslov mejla stavite “prijava za kviz”, a u sadržaju poruke navedite broj članova i po mogućnosti, ime ekipe.

Ako vas pak zanima kako je bilo na prošlome kvizu, škicnite ovu kratku video reportažu.

Jedan komentar za “Dva dana do Velikog filmskog kviza: QR kodovi i John Wayne u svijetu horora

Leave a Reply

Your email address will not be published.