Drew Goddard režira `Daredevila´ za Netflix

Piše: Terezija Bjelajac

daredevil

Zanimljive priče i ekscentrične realizacije vežu se uz redatelja Drewa Goddarda (Cabin in the Woods, Cloverfield), koji svaki put garantira dobru zabavu, makar nam se i ne svidio njegov film ili serija. Nadamo se da će ostati dosljedan sebi, kao ključni redateljski dio, i u nastavku Marvelovog eksploatiranja sve i jednog junaka koji je ikada bio nacrtan u toj američkoj megapopularnoj korporaciji.

Na redu je sada Daredevil u produkciji Netflixa, očito dobivši joj jednu šansu u svojoj ekranizaciji, jer su ljudi konačno shvatili nakon jednog cijelog desetljeća da je film bio apsolutni promašaj. Trinaest epizoda očekuje se od Goddarda, kojeg čeka i posao scenarista, voditelja serije i producenta.

Ovaj jednosezonski projekt jedan je među još četiri koji čekaju realizaciju poput: Jessice Jones, Iron Fista i Lukea Cagea. Hoće li Daredevil konačno dobiti počast koju zaslužuje još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada su Stan Lee i Jason Everett uzeli olovke u ruke i stvorili jednog od poznatijih u mnoštvu Marvelvih junaka? Polažemo sve u Drewa, a 2015. ćemo se i uvjeriti koliko su ostvarive druge šanse u svijetu filma i serija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.