Drew Goddard odustaje od `Daredevila´

Piše: tonymelo

drew-goddard

Nakon iznenađujuće vijesti da Edgar Wright napušta Ant-Man na kojemu radi već osam godina, stiže još jedna loša vijest iz Marvela. Drew Goddard (Cabin in the Woods) odustao je od rada na seriji Daredevil, premda je trebao napisati scenarij, režirati i producirati svih trinaest epizoda nadolazeće strip-adaptacije.

Goddard će ostati na projektu u ulozi konzultanta, dok će njegove prijašnje dužnosti preuzeti Steven S. DeKnight (Spartacus). Ako ništa drugo, utjehu možemo pronaći u činjenici da je DeKnight, isto kao i Goddard, surađivao s Jossom Whedonom na serijama Buffy, Angel i Dollhouse, pa je vjerojatno nešto i naučio. Goddard će se sada u potpunosti posvetiti pisanju scenarija za Sonyjev Sinister Six.

Pretpostavlja se da je nakon debakla koji je doživio The Amazing Spider-Man 2, Sony odlučio promijeniti strategiju, te ranije započeti s radom na filmu Sinister Six. Dio glasina tvrdi da s obzirom na veličinu projekta, Goddard nije mogao istovremeno raditi na filmu i seriji, dok s druge strane imamo glasine koje tvrde da Disney onemogućava kreativnu slobodu svojim ljudima zbog čega oni sve češće odlaze s projekata. Čini se da bi ovo mogao biti početak kraja za Marvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.