Dodijeljene Zlatne maline

Piše: Iva Bucić

MOVIE 43

Opčinjenost dodjelom Oscara sjenu je bacila na ništa manje Zlatnu malinu, koja se po 34. put održala u čast najvećih holivudskih promašaja. Najveći pobjednik među gubitnicima zasigurno je Grown Ups 2, koji je u svih osam (od ukupno devet) kategorija u kojima je nominiran uspio izvući živu glavu i prazne ruke.

Umjesto Grown Upsa, ove se godine najviše mrzi Movie 43 koji je proglašen najgorim filmom, a pobjedu je odnio u još dvije kategorije: dvadesetorica (brojem: 20) scenarista napisala je najgori scenarij, a trinaestorica (brojem: 13) redatelja proglašeno je najgorima.

Jednako crvene obraze imala je i obitelj Smith, koja je zahvaljujući filmu After Earth, u vitrinu posložila zlatne kipiće za najgoreg glavnog glumca (Jaden), najgoreg sporednog glumca (Will) i najgoru glumačku kombinaciju (Jaden i Will).

Kao što Movie 43 nije spasila horda faca koje su se našle ispred kamere (Emma Stone, Hugh Jackman, Gerard Butler, Richard Gere, Halle Berry…), tako ni siroti Johnny Depp (u glavnoj ulozi) nije uspio The Lone Ranger spasiti od  nagrade za najgori remake/rip-off.

Titulu najgore glumice dobio je Tyler Perry za ulogu drag queena u A Madea Christmas, a dečkima se na stupu srama pridružila Kim Kardashian koja je proglašena najgorom sporednom glumicom (Temptation: Confessions of a Marriage Counselor).

Leave a Reply

Your email address will not be published.