Django Unchained gubi Cohena i Russella

Piše: Filip Jakovljević

Django Unchained se snima već neko vrijeme, te ga obožavatelji čekaju s velikim nestrpljenjem. Film je dosada bio skupio vrlo zanimljivu glumačku postavu, ali nedavno je naletio na probleme. Naime prvo je film napustio Joseph Gordon-Levitt, a sada i Sacha Baron Cohen i Kurt Russell. JGL i Cohen su kao razloge naveli prenatrpani raspored – JGL je trenutno vrlo tražen, a Cohen je zauzet promoviranjem Diktatora. Russell nije naveo razlog za odustajanje od filma, ali šuška se kako nije bio zadovoljan scenarijem, te kako je izjavio da za jedan vestern film nije dovoljno – vestern.

Cohen i Russell su inače već bili zamjene za svoje uloge, nakon što su ih odbili Jonah Hill i Kevin Costner. Odustajanje glumaca moglo bi dovesti i do brisanja likova iz filma, ukoliko se brzo ne pronađu dostojne zamjene. Cohen se trebao pojaviti u manjoj ulozi, te njegovo brisanje ne bi imalo velik utjecaj na radnju filma. S druge strane, Russellova je uloga puno važnija, te bi mogla zadati snažan udarac na kvalitetu scenarija, što redatelju Quentinu Tarantinu nije prihvatljivo. Film u kina dolazi 25. prosinca 2012., a tome jesu li i koga pronašli kao zamjene za Cohena i Russella obavjestit ćemo vas čim bude poznato.

2 komentara za “Django Unchained gubi Cohena i Russella

  • Valentino says:

    Kad dođe do takvih sranja za neki obečavajući film, svaki put se tješim da će na kraju završit ko Casablanca ili Zameo ih Vjetar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.