DiCaprio u Django Unchained?

Piše: Deni Zgonjanin

Prije nekog vremena smo objavili vijest kako je Quentin Tarantino započeo sa castingom za svoj novi film Django Unchained, koji govori o robu koji se oslobodi svojeg vlasnika te pridruži jednom lovcu na glave kako bi naučio tajne zanata koje će iskoristiti da oslobodi svoju ženu od drugog robovlasnika.

Leonardo DiCaprio je trebao glumiti lovca na glave pošto je lik napisan baš za njega, ali se to nije ostvarilo zbog njegove nezainteresiranosti za projekt pa je uloga pripala Christophu Waltzu. U tom se trenutku činilo da Tarantino nikad neće ostvariti toliko željenu suradnju sa DiCapriom na nekom projektu ( poslao mu je ponudu da glumi Col Landu u Inglourious Basterds, ali ga je ovaj odbio), no danas su stvari malo drukčije… DiCaprio je navodno zainteresiran za nastup, ali ne u ulozi lovca na glave, pošto je to već uzeo Christoph Waltz, već robovlasnika, glavnog negativca u filmu.

Osim te vijesti, pojavila se još jedna zanimljiva glasina vezana za ulogu samog Djanga, koja je napisana za Willa Smitha te se do jučer njegov nastup činio kao sigurna stvar… Idris Elba je na svom Twitter profilu objavio kako ide na audiciju za jedan kontroverzan projekt jednog kontroverznog redatelja te da mu je to audicija života. Njegovi fanovi i internet zajednica je to automatski protumačila kao audiciju za Djanga i počela se nadati nemogućem, tome da Idris Elba otme ulogu Willu Smithu… Prema nekim izvorima doduše, to i ne zvuči toliko nemoguće kad se uzme u obzir činjenica da je Smith strašno zahtjevan glumac koji redovito prekraja scenarije svojih filmova po svojoj volji, što egocentrik poput Tarantina nikad ne bi dopustio. Kažem, većina ovoga je samo glasina, tako da ću se suzdržati od prognoziranja, ali bih volio istaknuti da navijam za Elbu svim srcem, iako ni sam ne znam zašto…

Leave a Reply

Your email address will not be published.