Detalji ‘Ant-Man’ castinga naslućuju radnju filma

Piše: Tena Strahinec

ant-man-screen-test

Na internet su procurili papiri na kojima se nalazi popis glumaca za još neobjavljenu epizodu Agenti S.H.I.E.L.D.A. te za, ono što nas više zanima, nadolazeći Marvelov film. S obzirom na popis uloga i karakteristika koje zahtjevaju od glumaca pretpostavljamo da se radi o Ant-Manu. Pa pogledajmo:

  • mlada djevojka, 6-9 godina, inteligentna, privlačna
  • muškarac, u tridesetima, velik, jak i strašan, dobar smisao za humor
  • muškarac, tridesete, bijelac, viši od 183cm, opasan i grub, smiješan
  • muškarac, pedesete, Talijan/Amerikanac, zastrašujuć i neobične značajke, deadpan humor (iliti: kuri ljude oko sebe bez promjena na faci, na engleskom zvuči sofisticiranije plus naučili smo novu riječ)
  • muškarac, 30-40te, Rus, brz i pametan, deadpan humor
  • muškarac, 20te ili 30te, niži od 173cm, nervozan i smiješan

Ant-Man stiže nakon The Avengers: Age of Ultron, na ljeto 2015. Već smo pisali o nagađanjima oko uloge u Ant-Manu čiji glavni dvojac su bili Paul Rudd i Joseph Gordon-Levitt. Mogući razvitak priče: Scott Lang je lopov koji je odslužio vrijeme u zatvoru (redatelj Wright kaže da će u filmu biti potjere). Lang je radio za Tonyja Starka, no kada mu je kćer oboljela od srčane bolesti ukrao je Ant-Manovo odijelo kako bi spasio doktora, jedinu osobu koja može spasiti život njegove kćeri. Nakon toga se želio predati i vratiti odijelo, no znanstvenik čije odijelo je ukrao, Hank Pym, dopustio mu je da ga zadrži i Lang od tada pomaže Avengersima. Prema tome, mlada djevojka vjerojatno je njegova kćer Cassie, a ulogu Langove žene šuška se da će glumiti Rashida Jones (Društvena mreža). Gordon-Levitt kao Ant-Man, budući Avenger? Što kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published.