Del Toro odustao od režije bajke `Beauty and the Beast´

Piše: tonymelo

del-toro

Prezaposlen pisanjem scenarija za Pacific Rim 2, Guillermo del Toro odustao je od režiranja klasične bajke Beauty and the Beast s Emmom Watson u glavnoj ulozi. Umjesto toga, preuzet će posao producenta zajedno s gospođom Denise DiNovi. Kao razlog del Torovog odlaska Warner Bors. navodi koliziju u rasporedu snimanja.

Warner Bros. (WB) je odlučio uzvratiti udarac Disneyju na prilično zanimljiv način. Počeli su snimati iste filmove s ciljem da ih emitiraju prije nego što to učini suparnički studio. Oba trenutno snimaju svoje verzije Knjige o džungli. Andy Serkis, poznatiji kao Gollum, adaptira verziju za WB., dok Jon Favreau radi na Disneyjevoj. Nakon nedavne objave da Bill Condon (Dreamgirls) planira snimiti mjuzikl verziju Ljepotice i zvijeri, WB je odlučio kako je vrijeme da del Toro započne sa snimanjem ili neka prepusti taj posao nekom drugom.

Studio trenutno traži potencijalne kandidate koji će preuzeti del Torovu ulogu, a svi ljubitelji Emme Watson nemaju razloga za brigu jer se njezino ime i dalje veže uz ulogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.