Del Toro i Zak Penn pišu scenarij za `Pacific Rim 2´

Piše: tonymelo

ss by rafy26103.DNG

Guillermo del Toro i Zak Penn u tajnosti (podruma Gullermove mame) rade na scenariju nastavka Bitke za Pacifik. Filmski studio Legendary nije se obavezao na snimanje drugog djela, ali se dvojac nada da će ih fantastična priča nastavka natjerati da promjene mišljenje. U trenutačnoj verziji scenarija pojavljuju se likovi Realeigha Becketa i Mako Mori, koje su u prvome filmu portretirali Charlie Hunnam i Rinko Kikuchi.

U intervjuu za nadolazeću horor seriju The Strain, del Toro je otkrio kako u pitanju nije prequel jer nikada nije planirao prikazati prvi val invazije. Što se tiče Penna, manje poznatog gospodina iz ovog scenarističkog dua, njegova karijera imala je svojih uspona i padova. Radio je na kvalitetnim filmovima kao što su X-Men 2 i The Avengers, ali su iz njegovih ruku izašli i scenariji za Inspectora Gadgeta i Elektru.

U vrlo ironičnoj izjavi, izvršni direktor Legendary studija Thomas Tull kazao je kako je Pacific Rim zaradio samo 400 milijuna dolara, te će pristati snimiti nastavak samo ako Guillermova ideja bude vrhunska i ako će ga on režirati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.