Čudesni Spider Man počeo rasturati

Piše: Deni Zgonjanin

Imao sam jako dobar predosjećaj za novog Spider Mana prije projekcije i mogu reći da sam nakon odgledanog filma više nego zadovoljan. The Amazing Spider Man je stvarno čudesan, uzbudljiv i zabavan od početka do kraja.

Glumci su odradili stvarno fenomenalan posao, pogotovo mladi Andrew Garfield koji je svojim nastupom posramio prijašnjeg tumača Tobeyja Maguirea. Ma svi su odlično odradili svoj posao, od scenarista, redatelja, stručnjaka za CGI efekte… Baš svi… Naravno, film nije za ocjenu 10, ima nekoliko mana ali ih je lako zanemariti zato jer će ova verzija vratiti Spideyja iz mrtvih, gdje ga je ostavio gore spomenuti (meni izrazito mrski) Tobey Maguire.

Sa ovom se konstatacijom izgleda slažu i Japanci te Kinezi, na kojima je film u samo dva-tri dana zaradio 50 milijuna dolara, a bome ni Amerima nije loše sjeo, pošto je u samo jednom danu zaradio 35 milijuna dolara. Prva predviđanja govore da će Spidey doseći zaradu od 150 milijuna dolara već ovaj vikend, a za nadolazeće da ne govorim….

Leave a Reply

Your email address will not be published.