Craig pio zbog Forda

Piše: Filip Jakovljević

Daniel Craig je morao zaviriti u dno čašice kako bi skupio hrabrosti da razgovara sa svojim idolom Harrisonom Fordom na setu njihovog novog filma Cowboys & Aliens.

U ovom ZF vesternu glume dvojcu kauboja koji se bore protiv invazije vanzemaljaca. „Trenutni“ Bond je priznao kako je bio jako uzbuđen jer je dobio priliku glumiti rame uz rame sa legendom koja je proslavila likove poput Indiane Jonesa i Hana Sola, nakon što mu se godinama divio.

Ali Craigovo uzbuđenje je bilo toliko veliko da se pretvorilo u nervozu, pa je engleski glumac morao „drmnuti“ par čašica whiskeya, kako bi mogao normalno razgovarati sa legendom.

Za Esquire magazin je izjavio: „Rijetko dobijete priliku da razgovarate s nekim kome se stvarno divite. Mislim da je ljudska priroda takva da ste nervozni blizu takvih ljudi, ali nekoliko velikih whikeya mi je definitivno otpetljalo jezik.

Bio sam vrlo otvoren o tome koliko je utjecao na mene. On je Harrison Ford, kužite? On zna jahati konja, pucati iz pištolja, sagraditi kuću, upravljati helikopterom. Ali je također jako smiješan, jako trijezan. Hvala Bogu.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.