Comeback Keanua Reevesa!

Piše: Terezija Bjelajac

Nakon godina sitnih poslića legendarni Neo (i mnogo više od njega) se vraća na velike ekrane i to u priči drugog Prometheosova scenarista, Johna Spaihtsa. Neki od hejtera Alienova prequela (jer jednostavno nije dovoljno dobar) reći će da je on svjetlija strana projekta Prometheus, pa se nadamo da će osvijetliti i Keanua u svojoj novoj priči Passengers.

Naime, riječ je o intrigantnom scifi projektu u kojem priča prati svemirsku letjelicu koja prevozi tisuće ljudi u koloniju jednog udaljenog planeta. Kenau se našao u jedinoj kabini kojoj se dogodio kvar te ga je probudila 90 godina prerano. Suočen s mogućnošću da umre sam i star, on se odlučuje probuditi još jednog putnika, što će obilježiti početak jedne ljubavne priče. Tko će biti putnik i kojeg spola, iz sinopsisa još ne možemo saznati, ali uvijek možemo pretpostavljati.

Redatelj je sada već popularni Brian Kirk, ilivam, redatelj megapopularne serije Game of Thrones, kome gadne stvari poput krvi, nasilja i incesta nisu strana stvar za prenesti publici u punom sjaju. Ergo, scifi ljubić sa Keanu Reevesom i nabrijanim redateljem? Dajmo mu šansu.

Jedan komentar za “Comeback Keanua Reevesa!

  • Huco says:

    Pogledao sam nj zadnji dokumentarac “Side by side” meni se čini da se zove, preporuka onima koje zanimaju tehnikalije snimanja, montaže, color korekcija u svijetu filma. Brojne face iz holivuda iznose prednosti/nedostatke o snimanju na film vs digitanlnom formatu snimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.