Colin Farrell potvrđen za drugu sezonu ‘True Detectivea’

Piše: Tena Strahinec

2 - Copy

Konačno sam dočekala da napišem službeno potvrđenu vijest što se tiče glumačkih imena vezanih uz drugu sezonu dramske kriminalističke serije True Detective, a to je da će dio glumačke postave biti – irski glumac Colin Farrell.

Farrellu bi društvo na setu mogli praviti Vince Vaughn i Taylor Kitsch, dok se oko ženske uloge navodno natječu Elisabeth Moss, Michelle Forbes i, prema najsvježijim glasinama, Rachel McAdams. S obzirom da se nagađa da bi moglo biti dvije ili tri ženske uloge – policajka Ani Bezzerides, bivša žena i trenutna žena – ne znamo bore li se glumice oko iste uloge i bore li se uopće te, šećer na kraju, hoće li se uopće bar dvije od njih tri pojaviti u seriji.

Poznate detalje oko radnje već smo objavili, a malo više nam je otkrio i Farrell: „Znam da će biti osam epizoda koje će se snimati 4-5 mjeseci. Znam jako malo o svemu, ali snimamo oko Los Angelesa, što je super. To znači da mogu biti kod kuće s djecom.“

Ne znamo još točno koja će biti njegova uloga, iako se nagađa da će glumiti detektiva Raya Velcora. Serija će biti puštena u javnost iduće ljeto, a uskoro možete očekivati još svježih vijesti u vezi glumačkih imena TD-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.