Clint Eeastwood predlaže sebe za redatelja trećih „Plaćenika“

Piše: Valentino Bahun-Golub

Neposredno prije izlaska The Expendables 2 na velika platna, producent Avi Lerner je započeo glasinu za ono što će vjerojatno biti neizbježan treći nastavak franšize ansambla akcijskih veterana. Iako priča još nije razrađena, Lerner je već bacio oko na imena kao što su Wesley Snipes, Nicholas Cage, Harrison Ford i Clint Eastwood za neke od uloga. Potonja ikona Dirty Harryja progovoril jea o mogućem nastupu u The Expendables 3. Upitan o preuzimanju uloge, Eastwood je rekao: „Nisam pročitao još nikakav materijal. Vjerojatno ne.“ No to ne znači da ga u potpunosti možete otpisati.

„Nekako sam skloniji režiranju nečega. Možda ću režirati The Expendables 3.“

Naravno, Eastwood se samo šali, ali filmovi poput Nepomirljivi, Zastave naših očeva i Pisma s Iwo Jime dokazali su da može snimiti ozbiljnu akciju. Međutim, preuzimanje over-the-top akcije kakvu fanovi očekuju možda bi bilo malo teže, a i ne baš u Eastwoodovu stilu. Osim toga, Eastwood je istaknuo da još nije ni vidio Expendablese. Možda ga Stallone još može uvjeriti da odradi cameo?

Samo se nadam da neće izdati svake godine jedan nastavak, kao one beskrajne horor filmove. Možda da u jedan film utrpaju sve glumce koji su ikad držali pištolj u rukama?

Leave a Reply

Your email address will not be published.