Clint Eastwood ponovno jaše?

Piše: Vanja

Zvanični uvaženi član kluba “80” (godina, očito), Clint Eastwood raspršuje navike fanova koji su ga u posljednje vrijeme naučili gledati s “one” strane kamere. Mind you, u zadnoj je deceniji glumio valjda u svega dva filma, i to ona koja je sam režirao (Million Dollar Baby, Gran Torino).

Njegova glumačka i redateljska dostignuća ne treba nabrajati, a čini se da je stari Clintwood bacio opako ozbiljan pogled na Warner Bros.-ov projekt “Trouble With the Curve”. Naime, riječ je o terenu na kojem se stara kvrga dobro snalazi – sportska drama o ostarjelom lovcu na bejzbol-talente kojemu slabi vid (bukvalno) i koji s kćerkom kreće na posljedni lovački poduhvat na potencijalnu novu sportsku zvijezdu.

Scenarij potpisuje Randy Brown a u režiji će se okušati Robert Lorenz, Clintova redateljska ispomoć na filmovima poput Mystic River i Blood Work. Osim činjenice tko će mu biti kćerka, ostalo je manje-više poznato. Ostaje nam nadati se da je u starim Clintovim kostima više snage no u liku kojega će glumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.