CineStar Action & Thriller

Piše: Deni Zgonjanin

Potaknuta uspjehom CineStar TV-a koji je u kratkom vremenu zauzeo mjesto najgledanijeg filmskog kanala u Hrvatskoj, tvrtka Blitz film i video distribucija pokreće novi domaći filmski kanal, a prvi specijalizirani ove vrste u nas – CineStar Action & Thriller. Riječ je o u potpunosti lokaliziranom kanalu u sklopu osnovnog paketa B.neta i Optima Telekoma, koji s emitiranjem kreće od 11. veljače. Na kanalu će se prikazivati top akcijski filmovi i trileri renomiranih hollywoodskih i europskih studija, s preko 200 novih naslova kod pokretanja kanala i preko 100 novih naslova godišnje, uz 20 sati filmskog programa dnevno.

CineStar Action & Thriller namijenjen je svim ljubiteljima vrhunske akcije i napetih trilera, a posebno muškoj populaciji. Filmovi će se emitirati na parne sate, prvi film je na programu u 8 ujutro, a zadnji u 2 sata iza ponoći svakoga dana. Osnovni programski sadržaj činit će različiti ciklusi poput:

Fight Time – programski blok posvećen borilačkim filmovima

Flesh & Bones – vrijeme za najznačajnije te kultne filmove horor žanra

Guns & Cannons – programski blok za ljubitelje istinske western i ratne akcije

Napetice – programski blok posvećen vrhunskim trilerima

True Crime – termin rezerviran za akcijske naslove temeljene na istinitim događajima

Action Hero – blok rezerviran za filmove najvećih zvijezda akcijskog filma

Blockbuster Time – blockbuster akcijski naslovi

Action – termin posvećen vrhunskim akcijskim naslovima

CineStar Action & Thriller pružat će „više od filma“, s programskom shemom koja  uključuje profile najpopularnijih zvijezda akcijskog filma, najnovije vijesti iz svijeta akcijskog filma te općenito akcijskog medija (video igre, film, knjige i sl.), vrhunske dokumentarne serijale koji nas vode u pravi svijet akcije, trilera i moderne forenzike, akcijski kviz, blok najboljih akcijskih naslova po izboru gledatelja, ekskluzivne video materijale sa snimanja najnovijih filmova akcijskog žanra, intervjue s najpopularnijim zvijezdama akcijskog filma te kino i video novitete kao pregled aktualnih kino i video naslova.

Budući da nastaje u produkciji tvrtke Blitz film i video, CineStar Action & Thriller će biti maksimalno interaktivan, a svojom mogućnošću povezivanja četiri vrlo atraktivna medija (film, kino, televizija i web) bit će povezan i sa svojim gledateljstvom.


Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Steven Seagal, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham, Jet Li i drugi veliki akcijski junaci 20 sati dnevno, sedam dana u tjednu, na CineStar Action & Thriller kanalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.