Cineplexx i FAK nagrađuju cijeli mjesec

Piše: Sven Mikulec

Zbog čega je 1.11. važan datum za sve filmofile ove regije?

Jedan od mogućih odgovora, dakako, jest početak ciklusa apokalipse na najdražem vam portalu. Ali ovaj put nećemo pričati o tom superzanimljivom recenzentskom festivalu bogatih nagrada. 1. 11., dakle, važan je jer u naša kina stiže najnoviji izdanak najdugovječnijeg i najkuljeg filmskog serijala u povijesti.

Skyfall, 23. po redu film o agentu 007, s otvaranjem studenoga napunit će dvorane Cineplexxa, Cinestara i ostalih kina u Hrvatskoj i okolici. Tim će događajem početi i mjesec Jamesa Bonda na FAK-u, što bi sve obožavatelje kultnoga tajnog detektiva i vatrene moći i šarma koje u jednakoj mjeri u svojim filmovima demonstrira itekako moglo zanimati.

Tijekom cijeloga mjeseca darivat ćemo vas kino ulaznicama za Skyfall, a vrijeme između nagradnih igrica ispuniti kvizovima i listama o Jamesu Bondu, zanimljivim činjenicama i generalno potpuno beskorisnim trivijama u vezi najjačeg britanskog tajnog oružja ikad.

Navucite odijela, ispijajte vodka-martinije, budite uz nas i besplatno gledajte najnovije zgode i nezgode najslavnijeg tajnog agenta na svijetu!

2 komentara za “Cineplexx i FAK nagrađuju cijeli mjesec

  • tonymelo says:

    Jesu oni to njemu napokon obojali kosu u crno? Ako me sjećanje ne vara u prva dva filma je Craig bio plavušan. Na ovoj slici mi po prvi puta izgleda kao pravi James Bond. Uglađen britanski šarmer. A ne kao švedski farmer koji pije Colu i Heineken.

  • Deni says:

    Švedski farmer, LoL… Mislim da je ovo fotka još prije prvog filma napravljena, dok nisu znali na koji način mu pristupiti. Ili je nova, ali nije kosu oprao prije snimanja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.