Ciklus romantičnih komedija – uskoro na FAK-u!

Piše: Sven Mikulec

Dragi čitatelji,

nakon što smo apsolvirali ciklus horror filmova, u kojem smo svi zajedno prokomentirali neka od djela Argenta, Carpentera, Cravena i mnogih drugih, sada je došao trenutak da krenemo u drugom, nešto veselijem smjeru. Ostanite s nama u dvanaestom mjesecu i svaki dan ćemo vas podsjetiti na neki od rom-comova nastalih u posljednjih 80-ak godina. Od It Happened One Night iz daleke 1934. sve do prošlogodišnjeg Love and Other Drugs, od Franka Capre i Georga Cukora do Woodyja Allena i Garyja Marshalla, odabrali smo naslove s kojima bi ovo blagdansko vrijeme moglo proći još ugodnije no inače.

“Mjesec dana rom-coma” počine već za tjedan dana. Tako da, što se čeka? Deku u krilo, šalicu vruće čokolade u ruke i FAK u Google!

Hvala Franji Maričiću na grafičkoj pomoći!

2 komentara za “Ciklus romantičnih komedija – uskoro na FAK-u!

  • nema potrebe za zahvalom, drago mi je da sam pomogao… a sad se bacamo na gledanje rom-comova. unaprijed žalim kokice koje će nastradat… :)

  • vanja says:

    ajmo, svatko od ovih četrdesetak lajkova, po jedan paketić kukuruza kokičara za Franju! barem to možemo! (i paket cole, za trovanje jetre 😀 )

    Franjo, legenda si!

Leave a Reply

Your email address will not be published.