Chuck Norris se ne vraća u trećim “Plaćenicima”

Piše: Sven Mikulec

Nakon još jedne, kako čujem iz pouzdanih izvora, epske uloge u Plaćenicima 2, Chuck Norris je svijetu obznanio da se nema namjeru vratiti u trećem nastavku, o kojem se počelo intenzivno pričati još i prije premijere dvojke.

Na pitanje novinarke misli li da je ovaj nastavak bolji od jedinici, Chuck je odgovorio potvrdno, i da vjeruje kako će svi uživati u ovome filmu. (Kao naš Marin, recimo.) Odmah nakon toga, međutim, Norris je rastužio milijune svojih vjernih fanova diljem svijeta:

“Ovo je sve od mene. Osjećao sam se vrlo posebno što sam mogao snimiti ovaj film s dečkima koje poznajem mnogo, mnogo godina, što smo dobili priliku da se okupimo, potučemo, bilo je vrlo zabavno. Uz sve to, dobio sam priliku i da upoznam Terryja (Crews), kojeg prije nisam znao, kao i Jasona Stathama. Bilo je zabavno.”

Sve ste čuli, ljudi. Chuck se pojavio, rasturio i odjavio, i sve to prije nego što su ga mnogi od nas uopće stigli vidjeti. Šteta za treći nastavak, takvo legendarno ime poput njegovoga donijelo bi filmu jednu dodatnu težinu. Ne kažem da će poznatih imena usfaliti, ali, budimo iskreni, Chuck je ipak – samo jedan…

Kratak intervju pogledajte ovdje:

Leave a Reply

Your email address will not be published.