Christian Bale se priključuje Davidu O. Russellu

Piše: Jelena Djurdjic

Ne znam koliko smo puta u prethodnih par mjeseci pisali i čitali o Christianu Baleu, a kad konačno bude premijera čeka nas novi tornado informacija. U međuvremenu u njegovoj karijeri se zapravo dešavaju i neki drugi filmovi, i to neki prilično ozbiljni filmovi. Bale trenutno, u ovoj godini, snima Out of the furnace, čiju režiju potpisuje Scott Cooper (Crazy Heart) i Malickov Lawless. I dalje planovi su ništa manje obećavajući – Christian se priključuje ekipi filma American Bullshit, kako bi još jednom surađivao sa redateljem Davidom O. Russellom (The Fighter). Co-star, za sad jedini poznat, je Bradley Cooper (The Hangover), scenarij piše Warren Singer (The International), a radnja je smještena u 1970.godinu, i bavi se FBI istragom kongresmena.

Nije Bale jedini koji treba par stvari završiti prije nego li snimanje Bullshita počne. Russel, nakon što završi The Silver Linings Playbook, planira režirati priču o životu Buddyja Ciancija, što je sasvim dobar uvod (Buddy je jedan od najpoznatijih gradonačelnika u Americi, dva puta silazio sa vlasti, prvo zbog napada, poslije zbog reketiranja), dok je Cooperov život nešto lakši – trenutno snima Serenu, sa Jennifer Lawrence, a čeka ga i treći dio Hangovera te moguća suradnja sa Woodyjem Allenom.

Jedan komentar za “Christian Bale se priključuje Davidu O. Russellu

  • Danijel.82 says:

    Oh, Jelena, trebala si uzgred pomenuti i da Bradley i Jennifer takođe nastupaju u Russellovom filmu The Silver Linings Playbook 😀 Inače, ekipa te komedije je pojačana i sa De Nirom i, zadnjih par godina malo zaboravljenom Juliom Stiles, bar kad je u pitanju veliko platno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.