Christian Bale dobio ulogu Stevea Jobsa

Piše: Tena Strahinec

christian-bale

Christian Bale dobio je glavnu ulogu u filmu o Steveu Jobsu, suosnivaču Applea koji je preminuo 2011. te čija je smrt, kako to obično biva u Hollywoodu, poslužila kao savršeno aktualan izvor zarade. Kao dobar primjer može poslužiti prošlogodišnji Jobs s Ashtonom Kutcherom u glavnoj ulozi.

Novijeg Jobsa režirat će Danny Boyle (127 sati), a scenarij će napisati Aaron Sorkin (Društvena mreža) uz pomoć svojih kolega, dok će se Bale uhvatiti u koštac sa scenarijem koji će sadržavati „više riječi nego što ljudi obično izgovore u tri filma“. Gospon Bale pokazao se kao drugi najbolji izbor nakon Leonarda DiCaprija, koji je odustao od uloge koja bi mu možda, u nekom paralelnom svemiru, donijela Oscara. Razlog za odustajanje? Čini se da DiCaprio traži odmor od glume. Can’t blame the poor guy.

Znamo da će se film sastojati od tri 30-minutne scene: u backstageu prije lansiranja prvog Macintosh kompjutera, NeXT-a i iPod-a. Ako se ravnamo prema Oscar satu, film bi mogao izaći u jesenskim ili zimskim mjesecima sljedeće godine.

2 komentara za “Christian Bale dobio ulogu Stevea Jobsa

  • Joja says:

    Bilo bi im bolje da naprave neku seriju. To sto je Steve Jobs sve napravio ne stane u jedan film.

  • Jure says:

    što je on to točno napravio? jedini njegov uspjeh je brandiranje i prodaja preskupe bijele tehnike

Leave a Reply

Your email address will not be published.