Chris Pratt postaje Kauboj, Ninja i Viking

Piše: tonymelo

chris-pratt

Nakon što je sačuvao galaksiju od Ronana, Chris Pratt postat će kauboj, nindža, viking. Universal je odlučio ekranizirati grafičku novelu Cowboy Ninja Viking kreiranu od strane A.J. Liebermana i Rileyja Rossmoa, a Andy Dwyer iz serije Parks and Recreation, sigurno smatra kako je to genijalna ideja.

Radnja grafičke novele Cowboy Ninja Viking prati Duncana, čovjeka koji boluje od višestrukog poremećaja osobnosti, a koji je dio protuobavještajnog programa koji pacijente pretvara u specijalne agente znane kao Trojčeki (Triplets). Svaki od agenata posjeduje tri različite osobnosti, a kod našeg protagonista to su kauboj, viking i nindža. Duncan pobjegne iz programa i odluči iskoristiti svoje sposobnosti kako bi pronašao milijardera koji stoji iza programa. Prema posljednjoj verziji scenarija, Pratt bi trebao glumiti Duncana, i njegov bi se različite osobnosti trebale fizički manifestirati unutar filmskog svijeta, ali će gledatelji uvijek vidjeti samo Duncana, to jest Pratta.

O filmskoj verziji stripa priča se već godinama, a prvi scenarij napisali su autori Zombielanda, Paul Wernick i Rhett Reese, no Disney je zaključio kako je sve to previše neozbiljno. Tada je na mjesto redatelja trebao uskočiti Marc Foster (Quantum of Solace), ali sada njegovo ime više nije u konkurenciji. Poznato je samo da će film producirati Mark Gordon koji trenutno radi na novom biografskom filmu o Steveu Jobsu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.