Chris Pratt i Danny McBride dobili ponude za `Knight Rider´ film

Piše: tonymelo

chris-pratt-danny-mcbride

Najnovije internet glasine kažu da su Chris Pratt i Danny McBride dobili ponudu da glume u Knight Rider filmu, remakeu TV serije iz 1982. godine s Davidom Hasselhoffomu u glavnoj ulozi. Ako vam je Prattovo ime nepoznato, znajte da daje glas glavnome liku u Lego filmu, da je nedavno dobio glavnu ulogu u Marvelovoj kozmičkoj avanturi Guardians of the Galaxy i u rebootu Jurassic Park franšize, te da ste ga mogli gledati u popularnoj seriji Parks and Recreation. S druge strane, McBride je onaj seronja iz filmova poput This is the End i Your Higness, te iz serije Eastbound & Down.

Osim informacije da je Weinstein Company ponudio glavne uloge Prattu i McBrideu, Schmoes Know izvještava i to da će scenarij za Knight Rider film napisati scenarist kultne serije Arrested Development, Brad Copeland. U izvornoj verziji David Hasselhoff je glumio Michaela Knighta, borca protiv kriminala čije je glavno oružje bio njegov iznimno sofisticirani Knight Industries Two Thousand automobil. 2008. godine snimljen je reboot serije u kojemu je Justin Bruening glumio Hasselhoffovog sina, ali je serija ubrzo ukinuta. O samome scenariju još uvijek ništa nije poznato tako da se ne zna hoće li se lik Michaela Knighta pojaviti u filmu, ili će se pokušati nastaviti tamo gdje je stala serija iz 2008. godine.

S obzirom na glumačku postavu i scenarista, moglo bi se zaključiti da će sam film naginjati mnogo više prema komediji nego što je to izvorna serija pokušala (ako neplaniranu komičnost ostavimo po strani). Ukoliko je to slučaj, McBride i Pratt nam se čine kao savršen izbor. Što vi mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published.