Chris Hemsworth dobio ponudu za `Lethal Weapon 5´

Piše: tonymelo

Chris+Hemsworth

Mel Gibson i Danny Glover sada su i doslovno prestari za ova sranja, a s obzirom da Warner Bros. planira napraviti reboot filma Lethal Weapon, bacili su se u potragu za nekime tko nije prestar za spomenuta sranja. Glavna uloga ponuđena je Chrisu Hemsworhu, a redatelj bi trebao biti Justin Lin (Fast & Furious 6). Otkriveno je kako će scenarij pratiti sina ostarjelog policajca koji želi krenuti očevim stopama. Ovakav zaplet omogućio bi da se reboot poveže s originalnim filmovima, te bi ponovno mogli vidjeti Gibsona i Glovera u nekim sporednim ulogama.

Shane Black, scenarist originalnih filmova, vidio je postojeći scenarij napisan od strane Willa Bealla (Gangster Squad), te je svojim komentarima pomogao u njegovom prepravljanju. Hemsworth je trenutno iznimno zaposlen s radom na filmovima poput Cyber, Heart of the Sea i Avengers: Age of Ultron, te još uvijek nije poznato hoće li prihvatiti ponuđenu ulogu. Slično vrijedi i za Lina koji režira The Bourne Leagcy nastavak, kriminalistički triler Times Square, te planira raditi na akcijskoj avanturi Toymageddon, a govorka se i o Community filmu.

U svakome slučaju, projekt je tek u svojim povojima i proći će još dosta vremena prije nego što ćemo ponovno imati priliku vidjeti Lethal Weapon na velikim ekranima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.