Chloë Grace Moretz u adaptaciji ’The November Criminals’

Piše: Tena Strahinec

Chloe-Grace-Moretz

Chloë Grace Moretz pojavit će se u adaptaciji romana The November Criminals autora Sama Munsona. Opis Munsonove knjige: Za jednog srednjoškolca Addison Schacht ima puno briga: prodavanje droge svojim prijateljima, upis na fakultet i kompliciran odnos sa svojom najboljom prijateljicom (NE curom) Digger (pravim imenom Phoebe). No, dodao je još jednu stvar na popis: ubojstvo Kevina Broadusa, dečka iz njegovog razreda, i svoju opsesiju oko razotkrivanja uzroka njegove smrti. Nakon što je dobio zadatak napisati esej s temom „Koja je tvoja najbolja, a koja najlošija osobina?“ Addison se raspriča o svemu, a uzbudljiv rezultat je nezaboravno putovanje kroz tinejdžersko podzemlje Washingtona.

Moretz će glumiti Digger, a uloga glavnog lika još nije dodijeljena. Scenarij je napisao Steven Knight koji je poznat po krimi-trilerima poput Slatke prljave stvari (izv. Dirty Pretty Things) s Audrey Tatou i Ruska obećanja (izv. Eastern Promises) s Viggom Mortensenom i Naomi Watts. Redatelj filma je Sacha Gervasi koji je prošle godine režirao Hitchcocka.

Mlada Moretz, koja već sa svojih 16 ima nekoliko zapamćenih filmskih uloga iza sebe, čini se da privlači brojne mračnije uloge u grown-up filmovima. Stiže u kina krajem mjeseca u preradi kultnog klasika Carrie s Julianne Moore, a ubrzo ćemo moći pogledati i triler Dark Places u kojem glumi s Charlize Theron i Christinom Hendricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.