Chevy Chase napustio Community

Piše: Deni Zgonjanin

Chevy Chase je navodno zauvijek napustio Community. Napokon je održao obećanje dano još davnih dana, da će napustiti seriju ako se ne promijeni karakter njegovog lika u seriji. Chaseu već dulje vrijeme smeta scenarij za seriju, koji njegov lik, Piercea Hawthornea, predstavlja kao zadrtog starca, što Chase više nije htio glumiti.

Nezadovoljstvo scenarijem je nekoliko puta dovelo Chasea do ruba, a najveći incident se dogodio na snimanju 4. sezone serije, gdje je Chase prokomentirao tekst koji je trebao izgovoriti na način da se ne bi čudio, uzevši u obzir smjer u kojem su krenuli, da mu jednog dana scenaristi narede da svoje crne kolege tj. njihove likove nazove crnčugama. Iako je očito što je Chase htio reći, mediji su svejedno incident prenijeli kao rasistički, unatoč činjenici da su ostali članovi glumačke postave izjavili kako su sigurni da Chaseova izjava nije bila zlonamjerna i usmjerena prema njima.

Nedugo potom, Chase je u jednom intervjuu upitan zašto se uopće odlučio za nastup u seriji, koja mu se tokom godina očito zgadila. ” Bila je to velika greška! Učinio sam to najviše zbog svoje familije, da bi im osigurao lagodan život. Satnica je užasna, a ne zaboravimo i činjenicu da je to ipak sitcom, vrsta emisije koja spada u samo dno televizije…” Šteta, jer Community definitivno neće biti ista serija bez Piercea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.