Charlize Theron kao misteriozni Agent 13

Piše: Deni Zgonjanin

Nakon uspjeha hit filma Rise of the Planet of the Apes, Rupert Wyatt je postao jedan od najtraženijih redatelja u Hollywoodu. Njegov novi projekt je znanstveno-fantastični film naslova Agent 13, koji će biti sniman po scenariju T. S. Nowlina. Radnja filma se drži u strogoj tajnosti, ali je poznato kako bi se u glavnoj ulozi trebala pojaviti Charlize Theron.

Lik Agenta 13 se do sada pojavio u dva poznatija naslova: u komediji Get Smart Agent 13 je sporedni lik koji uvijek dobiva nevažne i besmislene poslove, ali možda važniji je onaj u Marvelovim stripovima. Agent 13 je u stripu alias agentice S.H.I.E.L.D.-a, Sharon Carter, kojoj Charlize Theron čak i sliči.  Sharon je nećakinja Peggy Carter, djevojke Stevea Rogersa u Captain America: The First Avenger, a kasnije je i sama bila u ljubavnoj vezi s njim, pa je moguće da bi je Marvel ovim filmom mogao predstaviti i pripremiti za nastavak Captaina Americe ili Avengersa, ali naravno ovo su samo nagađanja, te radnja filma možda uopće nema veze s Marvelom.

Charlizin zadnji film je bio Young Adult, redatelja Jasona Reitmana, a uskoro ćemo je gledati u ulozi zle kraljice ravenne u Snow White and the Huntsman, te u Prometheusu. Oba filma u kina dolaze 1. srpnja.

 

Autor vijesti: Filip “Ljubo” Jakovljević

Leave a Reply

Your email address will not be published.