Charlie Sheen: Nedostaje mi Jon Cryer

Piše: Sven Mikulec

“Bespotrebno sam napao Jona, pokušavao mi je pokriti dupe. Nije to zaslužio, jednostavno je uhvaćen u unakrsnoj vatri.”

Ovim se riječima enfant terrible američkoga glumišta indirektno ispričao nekadašnjem dugogodišnjem kolegi Jonu Cryeru, kojeg je početkom prošle godine javno nazvao izdajicom i trolom jer mu nije pružio podršku tijekom Sheenova raskida suradnje s Warnerom i njemu omraženim Chuckom Lorreom, tvorcem Dva i pol muškarca.

“On je prekrasan čovjek, jako mi nedostaje. Moram i hoću popraviti taj odnos.”

Prisjetimo se, u siječnju 2011., dok je Sheen po treći puta u godinu dana pokušao s rehabilitacijom, Lorre i WB otkazali su mu suradnju i prije vremena prekinuli prikazivanje serije zbog Sheenovih izrazito negativnih komentara na Lorreov račun. Ako ste zaboravili što je sve izgovorio, reći ćemo da ga je, između ostaloga, nazvao crvom i rekao kako ga nevjerojatno mrzi, podsjetivši gledatelje da je gotovo cijelo desetljeće proveo pretvarajući Lorreovo smeće u čisto zlato.

3 komentara za “Charlie Sheen: Nedostaje mi Jon Cryer

 • blue thunder says:

  Dobro je čuti od Sheena pomirljive tonove. E sad postoji li šansa da se pomiri sa studijom..sa Lorreom. Eh teško. No zamislite da se Charlie vrati i nešto tipa da su lažirali njegovu smrt u seriji jer su ga poganjale bivše djevojke…frustrirani muževi čije je djevojke jurio ili je nabio dugove pa je htio da ga se proglasi mrtvim. Hehe ne bi bilo loše, ionako je serija izgubila svoju reputaciju njegovim odlaskom.

 • Sven says:

  Nakon stvari koje je javno rekao… čini mi se da nema šanse za pomirbu, ali baš nikakve. “Oni ne moraju raditi sa mnom, ja ne moram raditi s njima, i svi smo opet sretni.”

  Žao mu je jedino zbog odnosa s Cryerom, navodno. Od Lorrea mu se i dalje povraća, koliko sam shvatio.

  Ali da, serija je otišla ukurac. Dao sam joj priliku, ali Ashton ‘Lude sedamdesete’ Kutcher mi ne leži najbolje. Trudi se čoek, ali jebiga.

 • blue thunder says:

  Iskreno Sven….ni meni Ashton nije neki glumac. Obični neki playboyev dječarac..ili tako poukašava biti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.