Charlie Hunnam kao Snake Plissken u novom ‘Bijegu iz New Yorka’?

Piše: Sven Mikulec

2

Još uvijek nije potvrđeno da je remake Carpenterova Bijega iz New Yorka konačno ‘poletio’, ali glasina da će Kurta Russella zamijeniti zvijezda Pacific Rima Charlie Hunnam sugerira da se projekt možda konačno pomaknuo s mrtve točke.

Priča će navodno pratiti Snakea Plisskena, junaka originalnog filma, ali društvo će mu praviti ekipa kriminalaca odmetnika koji žele spasiti zarobljenog predsjednika SAD-a u zamjenu za dozvolu da napuste zatvor. Hunnam nije jedini glumac za čije je usluge zainteresiran Studio Canal u suradnji s producentom Joelom Silverom (The Matrix, Lethal Weapon) – na radaru su se našli i Jon Bernthal (The Walking Dead, The Pacific) i Dan Stevens (The Guest), ali nitko od njih, koliko je poznato, još nije bio na audiciji.

U svakom slučaju, čini se da se nešto ponovno kuha u holivudskoj tvornici obrada. Vaših dva centa?

4 komentara za “Charlie Hunnam kao Snake Plissken u novom ‘Bijegu iz New Yorka’?

 • mucha_klica says:

  Samo je jedan Snake 😀

 • Darko says:

  21. stoljece Hollywooda: kopiranje i zvakanje starog i vec vidjenog. Toliko su neoriginalni da je to postalo ne samo dosadno, nego i tuzno.

 • Deckard says:

  ”junaka originalnog filma”

  – junaka originalnih filmova, kao množina 😀

  Inače, ovo je hebena tragedija, nijedan remake po Carpenterovu originalu nije došao ni blizu da bude dobar, čak ni podnošljiv.

 • Marko says:

  Teško ponovljivo! Možda i najbolji film koji sam ikad gledao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.