Channing Tatum želi režirati nastavak Magic Mikea

Piše: Deni Zgonjanin

Mislim da nitko nije očekivao od Magic Mikea ovakav uspjeh, film je na uloženih 7 milijuna zaradio 154 milijuna dolara i postao jedan od najvećih hitova ove prilično loše kinematografske godine. Shodno tome, krenula su naklapanja o mogućem nastavku, koji svakim danom postaje sve realnija opcija.

Jedna stvar je sigurna, ako dođe do nastavka, neće ga režirati Steven Soderbergh, on se naime seli na male ekrane i na neko vrijeme odustaje od velikih ekrana. No zato je tu glavna zvijezda filma, scenarist i producent Channing Tatum spreman uskočiti. On je zajedno sa koscenaristom Reidom Carolinom već počeo razvijati priču za nastavak, koji će najvjerojatnije režirati upravo Tatum. ” Imamo već neku priču, prilično ridikuloznu i zabavnu. Vuče na nekakav film ceste, sa hrpom stripera koji se nakon određenog vremena ponovno sastaju i krenu na putovanje puno svega i svačega…”

Pretpostavljam da će striptiz opet biti centralni dio filma, možda na način da striperi pokušavaju zaraditi novce za nastavak putovanja plešući po raznim bikerskim bircevima usred ničega? Iskreno, ako krenu ovim putem, film bi mogao završiti više kao Deliverance (ukoliko bikeri odluče utažiti žeđ za svježim mesom), nego kao nastavak Magic Mikea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.