Channing Tatum i Reid Carolin možda režiraju `The Son´ Joa Nesbøa

Piše: Iva Bucić

MM-CB-03981

Holivudske glavešine dočepale su se još jednog krimića norveškog autora Joa Nesbøa, a da su se stvari počele ozbiljno zahuktavati dokazuje i nedavna poslovna večera u Oslu.

Bilo je riječi o romanu The Son, jučer objavljenom u Norveškoj. Glavni lik, Sonny Lofthus, narkić je koji svoju ovisnost financira priznajući zločine koje nije počinio.
No, kad sazna da njegov otac nikada nije bio korumpirani policajac kako se govorilo, kao i da njegovo samoubojstvo ipak nije bilo samoubojstvo,  Sonny odluči pobjeći iz zatvora i osvetiti očevu smrt. Ne bi Jo bio Jo kada bi tu priči bio kraj. Dok osvećuje oca, Sonny ispravlja zločine za koje je optužen.

U Oslu su se na spomenutoj večeri sa Nesbøovim producentom Kevinom McCormickom sastali Channing Tatum i Reid Carolin koji bi The Sona trebali režirati i producirati.

Bit će ovo četvrti Nesbøov roman koji će imati priliku svjetlo dana ugledati i na kino platnima. Doduše, The Snowman (Martin Scorsese) i Blood on Snow (Daniel Espinosa i Leonardo DiCaprio) još uvijek su miljama daleko od kraja. U međuvremenu, knjige u ruke, i sami se uvjerite zašto se gospodina Joa jednim od najvećih majstora žanra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.