Catching Fire traži režisera

Piše: Kim Koncar

Nakon što je Gary Ross definitivno napustio svoje režisersko mjesto za nastavak Hunger Games trilogije, pod nazivom Catching fire, studio Lionsgate dao se u potragu za zamjenom, a prvobitna lista uključivala je Davida Cronenberga, Alfonsa Cuarona i Alejandra Gonzaleza Inarritua.

Duže vremena smatralo se da će se neka od ovih imena zasigurno pridružiti ekipi i sjesti u stolicu Garya Rossa, ali navodno već su se neki razgovori odvijali između studija i režisera Bennetta Millera, koji je nedavno režirao film „Moneyball“, te Francisa Lawrencea najpoznatijeg po akcijskom hororu „Constantine“ i drami „I am Legend“.

Benett Miller trenutačno radi na pravoj životnoj drami pod nazivom Foxcatcher, čijoj se ekipi, uz Channinga Tatuma i Stevea Carella, nedavno pridružio Mark Ruffalo. Dok se Miller prihvatio projekta, Francis Lawrence ima jasniji raspored ispred sebe, ali filmovi koje je režirao nisu dobili pohvale niti priznanja Akademije kao što je Millerov Moneyball dobio 6 nominacija za Oscara. Vrijeme će pokazati tko će se primiti redateljske palice i biti dovoljno dobar da ponovi uspjeh Garya Rossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.