Burtonu je Peregrin prioritet nad Bubimirom

Piše: Iva Bucić

tim-burton-cam

Od davnih se dana Tim Burton premišlja hoće li, kako i kad reanimirati horor-komediju Beetlejuice, no već se 25 godina, koliko je prošlo otkako je snimljen prvi dio, planovi nisu pomakli s mrtve točke. Beetlejuice 2, s potpisom Setha Grahamea-Smitha (Dark Shadows) na dnu scenarija, još je jednom, po tko zna koji put, stavljen na čekanje. Ako ništa drugo, scenarist je barem komentirao da je pisao film sa Michaelom Keatonom na umu za repriziranje uloge Bubimira, a Winona Ryder jedva čeka da joj se Burton javi.

Burtonu je trenutno prioritet adaptacija romana Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children autora Ransoma Riggsa.

Peregrine’s Home for Peculiars u kinima će se naći 2015., pa je pitanje trenutka kada će se početi okupljati glumačka postava. Scenarij je napisala Jane Goldman, a radnja prati teenagera koje odluči istražiti misteriozni napušteni internat o čijim mu je stanovnicima djed pričao neobične priče.

Vjerujem da ste nakon xy puta i sami shvatili da nema previše smisla trzati na najave vezane uz Beetlejuice, kojem je očito rezervirano mjesto u vječnoj fazi ranih pregovora, ali eto… Burton, izgleda, ne odustaje tako lako.

3 komentara za “Burtonu je Peregrin prioritet nad Bubimirom

Leave a Reply

Your email address will not be published.