Burton zainteresiran za nastavak Bubimira, reboot otpada?

Piše: Deni Zgonjanin

Iako je Warner Bros još u devetom mjesecu prošle godine najavio snimanje nove verzije Bubimira te unajmio Setha Grahamea-Smitha da napiše scenarij, izgleda da od toga ipak neće biti ništa, a za to je zaslužan redatelj originala, Tim Burton.

On se nedavno našao sa Smithom i ohrabrio ga da smisli kvalitetnu priču za snimanje nastavka, umjesto reboota, što je Smitha oduševilo i odmah se bacio na posao. Dodatni elan je dala Burtonova izjava kako obožava taj lik i da je više puta tokom godina razmišljao o nastavku ali jednostavno nije uspio smisliti u kojem bi smjeru krenuo novim filmom,  zbog čega se iskreno nada da će Smith uspjeti tamo gdje on nije. Također je napomenuo da je Michael Keaton odradio fenomenalan posao u glavnoj ulozi, što je protumačeno kao otvoreni poziv Keatonu da razmisli o nastavku.

Kolike su šanse da će Keaton prihvatiti poziv? Budimo realni, nije da ima šta pametnije za raditi, a Bubimir mu je bio jedan od najuspješnijih filmova pa mu odluka ne bi trebala biti preteška. Također ne sumnjam da će Smith smisliti nešto pametno pa je drugi nastavak Bubimira, barem po meni, sigurna stvar…

2 komentara za “Burton zainteresiran za nastavak Bubimira, reboot otpada?

  • vanja says:

    nema bubimira bez wynone, a tko bi njen lik glumio? 😀

    (ima michael keaton par odličnih filmova, btw … “Pacific Heights” – brrrr …)

Leave a Reply

Your email address will not be published.