Bryan Singer o liku Petera Dinklagea u X-Men: DOFP

Piše: Valentino Bahun-Golub

Prije koji tjedan je objavljeno da se zvijezda serije Game of Thrones, Peter Dinklage, pridružio ekipi X-Men: Days of Future Past. Kasnije je otkriveno da će Peter Dinklage igrati „glavnog antagonista“ nastavka. Mislilo se da je Dinklage angažiran da igra „CG lika“, Pucka, kojeg je redatelj Bryan Singer najavio, no nakon što je to opovrgnuto, Singer je objasnio malo bolje Dinklageovog lika:

„Neće biti CGI lik. To će biti on. Neće glumiti Peter Dinklagea, glumit će tog lika. To nije sramežljiv lik. On je fenomenalan glumac, veliki sam fan Petera i Igre Prijestolja. Bio je moj prvi izbor i jako sam sretan zbog toga. Bilo je smiješno razgovarati s njim jer u Igri Prijestolja ima taj besprijekoran naglasak i onda pričaš s njim i on je samo taj lik iz New Jerseya.“

Dakle, X-Men fanovi, poznate su nam tri stvari o glavnom negativcu: a) nije sramežljiv b) nije CG lik c) jako nalikuje Peter Dinklagea.

Osim Petera, glavne će uloge nositi i Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Ian McKellan, Patrick Stewart, Hugh Jackman i još brdo njih iz repertoara prijašnjih X-Mena su potvrđeni za X-Men: Days of Future Past koji dolazi u kina 18. srpnja 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.