Bryan Cranston komentira nagađanja da će glumiti Lexa

Piše: Tena Strahinec

Nakon što smo se neki negativno, a neki malo manje negativno iznenadili oko odabira Bena Afflecka za ulogu Batmana u Snyderovom nadolazećem Batman vs. Supermanu, filmskim portalima i forumima proširio se novi trač. Iako se već sa stopostotnom sigurnošću pretpostavlja da će negativac biti Lex Luthor, nakon čitanja komentara na raznim portalima fanovi nigdje ne spominju činjenicu da još nije potvrđeno hoće li priča o Luthoru uopće biti uključena u film (makar vjerojatno hoće). Istina je da smo navikli na brojne glasine oko takvih filmova – prisjetimo se samo onih u vezi Johnnyja Deppa kao Riddlera.

Nagađa se da će Luthora glumiti Bryan Cranston, popularni Walter White iz serije Breaking Bad, čiji lik već posjeduje osobine slične Luthorovim. Cranston je komentirao da su glasine oko uloge Luthora doprle i do njega. Misli kako ga fanovi povezuju s tom ulogom upravo zato jer je ćelav, a pritom naglašava da svaki glumac može biti ćelav ako mu se stavi kapa na glavu. Zaključio je da se ove godine planira odmoriti i da nikakav projekt trenutno nije u planu. Tvrdi da ne zna ništa više o glasinama, a nećemo ni mi sve dok Warner Bros. službeno ne potvrde – ipak im je praksa oko castinga krivo navoditi fanove kako bi povećali interes, što kod njihovih filmova uvijek prolazi.

Cranston i Affleck zajedno su se pojavili u Argu, a Cranston će glumiti i u Godzilla rebootu koji stiže iduće godine, što mu sigurno ne odmaže. Fanovi ga povezuju s likom Luthora poglavito zbog toga što je njegov lik u Breaking Bad – ćelav. No, iako Cranston izgleda kao da bi mogao bez problema „skinuti“ Luthora, moramo imati na umu da je Luthor dosta mlad i da ta uloga ne isključuje glumce koji, eto, imaju kosu. Ako izuzmemo Cranstona, Mark Strong se sa svojim ubojitim pogledom doima dovoljno dijabolično i vizualno dosta dobro paše.
Batman vs. Superman stiže 17. srpnja 2015., a do tada brainstormajte i imajte na umu ovaj Luthorov opis:

And the children were frightened of the boy Lex Luthor’s eyes, like a stare into darkness with darkness behind them. Children were afraid to talk to him and Lex made few boyhood friends. Once a man, Lex Luthor turned his eyes, the curse of his youth, into a weapon adding power to his already powerful personality using his famous glare to intimidate opponents and dominate the leaders of industry in his rise to the top.

Jedan komentar za “Bryan Cranston komentira nagađanja da će glumiti Lexa

Leave a Reply

Your email address will not be published.