Bradley Cooper sam sebi producent

Piše: Jelena Djurdjic

Jedan od najseksipilnijih glumaca današnjice (oduvijek sam ovu poštapalicu željela upotrijebiti), izgleda voli sam producirati svoje filmove. Prošle godine je svoj seksipil unovčio preko Limitlessa, a sada mu je u planovima da zajedno sa Andrewom Lazarom i Peterom Morganom producira adaptaciju autobiografije Chrisa Kylea, American Sniper.

Kyle je postao poznat kao američki snajperist koji je smaknuo najviše neprijatelja u Iraku. Iračani su ga zvali al-Shaitan (šejtan, đavo). Paralelno će se pratiti i život Kyleove supruge, svjesne da njegova ljubav kako rat odmiče više nije s njom, nego sa snajperom. Scenarij će pisati malo poznati, zapravo nepoznati, Jason Dean Hall. O redatelju još nema riječi.

Ova čini se solidna drama bi mogla seksipilnog Bradleyja lansirati nešto dalje, tj. više od onog u čemu smo ga viđali, pogotovo ako se ostvari i najavljena suradnja sa Woodyjem Allenom. Z a sada njegovo glumačko učešće u filmu još nije izvjesno. U međuvremenu ćemo Coopera zasigurno gledati u  Sereni, sa Jennifer Lawrence,  a do kraja godine bi trebao da snimi i The Hangover Part III.

Leave a Reply

Your email address will not be published.